top of page

CURSUS

Ben jij gepassioneerd door fotografie? Misschien ligt er al een tijdje een camera stof te vangen op de kast, of heb je al enkele opleidingen fotografie gevolgd maar blijf je nog met vragen zitten?

 Na jarenlang ervaring in de business als fotograaf geef ik graag mijn kennis door aan anderen. Zowel aan mensen bij wie diafragma, sluitertijd en iso-waarde al een error geven in hun hoofd, maar ook aan echte Amateurs met de grote A, die al jaren houden van het vak en hun skills verder willen verfijnen. Van landschapsfotografie tot studiofotografie en van huwelijksfotografie tot architectuur, ik leer jou de kneepjes van het vak in het algemeen of voor een specifiek domein. Naast het fotograferen zelf kunnen selectie en nabewerking natuurlijk ook uitgebreid aan bod komen. De privécursus is volledig op maat waarbij ik mij laat leiden door wat je reeds kan, jouw interesses en vragen. 

Naast privéles geef ik jaarlijks ook één groepscursus natuurfotografie en één met telkens een ander onderwerp.

De info voor deze workshops zal je binnenkort hier terugvinden.

DSCF8007k.jpg

PRIVÉLES

€45/uur

Volledig afgestemd op je eigen wensen, leer ik jou de kneepjes van het vak! Dit kan zowel in de studio bij ons thuis of op een locatie naar keuze. We zoeken samen een geschikt moment voor de les, dit kan zowel overdag als 's avonds, doorheen de week of in het weekend. Lessen kunnen doorgaan in blokken van 1, 2 of 3 uur aaneensluitend. Je kan met maximum twee personen deelnemen aan de privéles (voor €45/u).

WORKSHOP

€120/5 uur

In groepen van minimaal 4 en maximaal 8 gaan we aan de slag. Onderwerpen als portretfotografie, architectuur, Lightroom, ... passeren de revue. Eenmaal er een groepscursus in de planning staat kom je dit hier te weten.

Meer info volgt nog.

groepsles.jpg
bottom of page